Behandelingen

 

Wegens corona zijn wij voor Hijama behandelingen en massages beperkt beschikbaar. Wij werken zoals altijd onder strenge hygiëne voorwaarden, maar behandelen je niet als je covid achtige klachten vertoond.

Alle andere begeleiding zal grotendeels plaatsvinden via online kanalen, in sha Allah. Bericht gerust voor meer informatie.

 

Onderstaand vind u de prijzen van de praktijk in Castricum, voor behandeling aan huis geld een toeslag van 0.19 CT per kilometer, waarvan de eerste 5 kilometer gratis. Parkeerkosten worden verrekend.

Kijk voor meer informatie in de voorwaarden Hijama - voorwaarden Massage - voorwaarden Doula of

neem contact met ons op.

 

Wij vragen u om alvorens u een afspraak maakt, de voorwaarden door te lezen. Na het maken van een afspraak ontvangt u van ons via de mail een vragenlijst*. Deze gelieve 48 uur voor de afspraak retour te sturen.

Doormiddel van deze vragen kan ik een behandelplan opstellen, geheel afgestemd op uw klachten. 

 

Spoed afspraak? Neem even contact op dan kijken we wat mogelijk is.

 

*De vragenlijst dient zorgvuldig en naar waarheid te moeten worden ingevuld. Aan de hand daarvan beoordeeld de behandelaar welke behandeling voor u het beste is. De behandelaar mag ten alle tijde een patiënt weigeren indien zij het vermoedde heeft dat het niet goed is voor de patiënt. 

Er loopt momenteel een leuke actie, kijk daarvoor hier.