Mothering the mother.

 

Als Doula ben ik er voor je om je bij te staan, voor, tijdens en na de bevalling. Ik coach je door alle fases en verwarm je met prachtige technieken en voeding waar je dat wens.

 

Je kunt bij mij terecht voor:

• Bengkung bellybind 

• Rebozo sluitingsritueel 

• Koken voor de kraamvrouw 

• Mealtrain opzet

• Hulp in huis

• Zwangerschapsmassage

• Kraambedmassage

• Yoni steam - Vaginaal stomen

• Moxa theraphie - BINNENKORT 

En nog veel meer.

 

De volledige doula pakketen volgen binnenkort in sha Allah. Voor informatie over de pakketen of een aangepast pakket op budget en wens, neem contact op.

Hulp prenatal 

Prijs op aanvraag, afhankelijk van welke hulp en hoeveel uur. Of kies uit één van de pakketten!

Samen kijken we naar waar jou behoeftes liggen. We bespreken waar je hulp en begeleiding momenteel nodig hebt. Bijvoorbeeld voetmassage, voeten bad, gesprekken om oude geboorte trauma’s te verwerken, hulp in huis, koken, hulp met oudere/eerdere kinderen enzovoorts.

 

Hulp postnatal     

Prijs op aanvraag, afhankelijk van welke hulp en hoeveel uur. Of kies uit één van de pakketten!

Samen kijken we naar waar jou behoeftes liggen. We bespreken waar je hulp en begeleiding momenteel nodig hebt. Bijvoorbeeld voetmassage, ontspanning massage, sluitingsritueel, voeten bad, vaginaal stoombad, gesprekken om oude en nieuwe geboorte trauma’s te verwerken, hulp in huis, koken, hulp met oudere/eerdere kinderen enzovoorts.

Geboorte coaching gesprek basis                                               

€ 45,-

Online één op één gesprek van één uur via skype om jou te informeren over natuurlijk bevallen en alle ins en outs voor een fijne bevalling. Bespreken van jou angsten en tips en tricks voor de bevalling.

 

Geboorte coaching gesprek extra                                      

€ 75,-

Online één op één gesprek van anderhalf uur via skype waarbij we kijken hoe we samen jou wensen kunnen waarborgen voor een fijne bevalling. Daarbij bespreken we jou angsten en andere dingen waar je tegenaan loopt. Je ontvangt van mij handvatten en tips omtrent alles waar jij tegenaan loopt en de bevalling met een vertrouwd gevoel tegemoet te gaan.

 

Kraam coaching basis                                             

€ 50,-

Online één op één gesprek van één uur via skype waarbij ik je vertel hoe je goed voor jezelf kan zorgen in de kraamweek. Waar je op moet letten en voor moet waken. Samen stellen we een mealtrain op en bekijken de mogelijkheden tot hulp en bouwen een vangnet.

 

Kraam coaching extra                                                           

€ 80,-

Online één op één gesprek van anderhalf uur via skype waarbij ik je vertel hoe je goed voor jezelf kan zorgen in de kraamweek. We bespreken je zorgen en kijken naar mogelijkheden qua hulp. In dit gesprek stellen we samen een mealtrain op, bouwen we een vangnet en zorg ik voor de juiste info om klaar te hebben liggen. Na het gesprek ontvang je een aangepaste lijst voor de kraamvrouw met recepten die aangeraden worden om aan te sterken en in te nemen na de bevalling.

 

Geboorteplan                                                                 

€ 25,-

We bespreken jou wensen naar aanleiding van een vragenlijst en ik verwerk die in het plan. Online ontvang je van mij een geboorteplan in word, die je volledig naar wens later nog kan aanpassen. Zo word jij heerlijk ontlast en zet ik een fijn plan in elkaar. Je ontvangt na het gesprek binnen 3 dagen het plan in je mail. Mocht het plan nog niet volledig naar wens zijn, kun je nog eenmalig wijzigingen doorgeven en herschrijf ik je plan nog éénmalig.

 

Kraamplan                                                                           

€ 25,-

We bespreken jou wensen naar aanleiding van een vragenlijst en ik verwerk die in het plan. Online ontvang je van mij een geboorteplan in word, die je volledig naar wens later nog kan aanpassen. Zo word jij heerlijk ontlast en zet ik een fijn plan in elkaar. Je ontvangt na het gesprek binnen 3 dagen het plan in je mail. Mocht het plan nog niet volledig naar wens zijn, kun je nog eenmalig wijzigingen doorgeven en herschrijf ik je plan nog éénmalig.

Zwangerschaps- of kraambedmassage aan huis    

€ 115,-

Heerlijke kruidenthee, voetbad, gevolgd door een uitgebreide ontspanning massage (1,5-2 uur) met hoogwaardige oliën aan huis. 

 

Positief bevallen- Interactieve meeting aan huis met of zonder partner

€115,-

De cursus over "hoe positief de bevalling in gaan en omgaan met baringspijn" en duurt ongeveer 2,5/3 uur.

We gaan in op ademhaling, houdingen, het proces van bevallen, hormonen en hoe die je helpen, (angst voor) pijn, hoe daarmee om te gaan, rol van en ondersteuning door de (beval)partner. 

 

Geboorte/kraamplan - interactieve meeting aan huis   

€ 89,00

Begeleiding met het maken van jouw geboorte en kraamplan, of input en feedback op jouw bestaande geboorte/kraamplan. We bespreken uitgebreid je wensen en wat je niet moet vergeten. Verder ondersteuning per mail, telefoon en whatsapp  tussen 9.00 uur en 21.00 uur tot 40 dagen na de bevalling. Antwoord terug binnen een uur. Vervolg bijeenkomst (1 uur) € 55,-

 

Postpartum doulabegeleiding - Minimale afname per dag 3 uur.

€ 40,00 per uur

Huishoudelijke werkzaamheden, incl. het maken van verwarmde maaltijd(en), empathische ondersteuning, de moeder even ontlasten zodat ze even kan douche etc.

Indien massages gewenst zijn, zal dat extra in rekening worden gebracht.

 

Borstvoeding hulp en ontspanning                       

€ 115,- of € 75,- zonder massage

Sessie duurt ongeveer 1,5-2 uur en bestaat uit een schouder en nek massage onder genot van een kruidenthee. Ik kijk mee met het aanleggen, check de mondmotoriek, geef tips en help met goede houdingen. Ook zonder massage te boeken, dan betaal je € 75,- en duurt het een half uur korter.

 

Ayurvedische babymassage Inclusief

€ 65,-

Ayurvedisch babymassage. Cursus is inclusief hapje en drankje, uitgebreide beschrijving van de babymassage en suggesties welke oliën het best gebruikt kunnen worden. We bespreken tips omtrend slapen en buikkrampjes. De sessie duurt ongeveer 1,5-2 uur, effectief masseren is ongeveer 1 uur. Sessies vinden aan huis plaats. Prijzen per sessie/per kind.

 

Voor alle behandelingen geldt:

 

Prijzen geldig van 1 januari 2020  tot 1 januari 2021

*Natural M’oummies mag ten alle tijden haar prijzen wijzigen, de prijzen op de website zijn bindend.

 

Alle prijzen zijn inclusief 21% btw

 

Prijzen zijn INCLUSIEF reiskosten binnen een straal van 5 km in en om Castricum.  Voor het gebied buiten Castricum geldt een tarief van 0,19ct per kilometer, waarvan de eerste 5km gratis. 

Parkeerkosten worden altijd verrekend op de klant.

 

Als je een minimaal inkomen hebt, neem dan contact met me op over de mogelijkheden.

Voor informatie over de privé bevalcursussen kijk hier.

Voor informatie over de groepscursus online, kijk hier.